maxresdefault
maxresdefault
Steun
de Beun!

Word huisvriend!

Steun
de Beun!

Word huisvriend!

previous arrow
next arrow

Voordelen voor huisvrienden

  • Toegang tot De Beun Huisvriendendag
  • Speciale vriendenacties
  • Voorrang op theater- en filmvoorstellingen,

Zodat je eerder kans hebt op een plekje!

Word huisvriend en steun DE BEUN!

Programma

Culturele Salon

zondag 12 februari
15:00

 

Let op! de locatie is verplaatst naar Bibliotheek Heiloo. 


https://www.deculturelesalon.nl/evenementen/museum-in-het-groen

Museum in het groen

Op uitnodiging van De Culturele Salon verzorgt Adriana González Hulshof, zakelijk directeur van Museum Kranenburgh, op zondag 12 februari een lezing in Theater de Beun te Heiloo.

Adriana González Hulshof geeft sinds januari 2022 samen met artistiek directeur Colin Huizing leiding aan het team van Kranenburgh, museum voor moderne en hedendaagse kunst in het bosrijke kunstenaarsdorp Bergen. Aan de hand van mooie beelden vertelt ze deze middag over haar ervaringen in het afgelopen jaar, maar ook en vooral over alle spannende plannen voor de groene toekomst van het museum, het tentoonstellingsprogramma en de collectie. Adriana ziet veel groeipotentie voor het ᶦMuseum in het groenᶦ.

Adriana González Hulshof (MX, 1981) is kunsthistoricus en ondernemer. Ze was oprichter en directeur van Amsterdam Art Weekend. Daarnaast heeft ze haar sporen verdiend in het internationale culturele veld, onder meer op het vlak van culturele partnerships, fondsenwerving, publieksbereik en als programmamaker.

Museum Kranenburgh geniet landelijke bekendheid en laat op dit moment twee bijzondere tentoonstellingen zien: Jeroen Henneman – Het leven der dingen met een overzicht van het grote oeuvre van multitalent Henneman, en Waar de zee licht is, gewijd aan de eigen collectie en aangevuld met bruiklenen (beide te zien t/m 10 april 2022).

(meer informatie op www.kranenburgh.nl)

De Culturele Salon is een initiatief van de samenwerkingspartners Bibliotheek Heiloo, Muziek- en Dansschool Heiloo, Theater de Beun en de Witte Kerk Heiloo.

€ 7,50
Tickets
€ 7,50

zondag 26 februari
15:00

Joris Linssen & Caramba

Dichterbij

theaterconcert

 

De zevende avondvullende voorstelling Dichterbij van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.

 

Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

 

De Carambaatjes komen altijd dichterbij!

 

Joris Linssen: zang en teksten

Marcel van der Schot: piano, accordeon en zang

Djem van Dijk: zang en percussie

Kees van den Hoogen: gitaar en zang

Erik van Loo: contrabas en zang

 

regie: Aike Dirkzwager

 

Najaar 2021 verscheen tevens de gelijknamige cd. 

 

www.jorislinssen.nl

 

€ 21,00
Tickets
€ 21,00
Falkland Toneel speelt voor kinderen

zaterdag 18 maart
14:30

 ‘De dochter van de Opperelf’ van Martine Faber, 18 en 19 maart 2023

 Falkland Toneel speelt voor kinderen in de basisschoolleeftijd een totaal nieuw avontuur met de vrienden Oele en Frats.

 

Persefoné, de dochter van de Opperelf, is door Hades ontvoerd naar de onderwereld, maar niemand op elfeneiland weet waar de ingang zit. De ouders zijn ten einde raad en Oele en Frats besluiten om de elfen te helpen.

 

Ze beleven allerlei avonturen in hun zoektocht, daarbij geholpen door de tovenares Hekate en tegengewerkt door Hades. Zal het ze lukken om Persefoné te bevrijden?

 

Op vertoon van het programmaboekje dat je ontvangt in het theater, krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.


 

Regie: Martine Faber

Productie: Elsbeth Faber en Marianne Rutgers

Spelers: Arthur Smits, Berlinde Sunnotel, Edo Postma, Ilse van Dorp, Jan van Zelst, Josefien van Geluk, Margret Dekker, Miranda Botman, Pim de Smalen, Richard Loos, Robyn Besselink

 

€ 1,50
Tickets
€ 1,50

Het laatste nieuws

Back To Top