skip to Main Content

BiG-Movie-GiG in theater De Beun

6 april 2019 20:15 Theater De Beun in Heiloo

Film- en tv-muziek met beelden

De Wognumse Bigband BiG GiG komt met een reprise van de ‘BiG-Movie-GiG’. Op 6 april speelt de bigband deze succesvolle voorstelling in Theater De Beun in Heiloo.

Onder leiding van Martijn Bos maakt de bigband een verrassende combinatie van muziek en beeld. In de muziekvoorstelling ‘BiG-Movie-GiG’ luistert u naar live gespeelde muziek van bekende films en van tv-programma’s en kijkt u naar de bijbehorende beelden van onder andere; Mission Impossible, James Bond, The Good, the Bad and the Ugly, Jungle Book ,The Onedin Line en Mash.

Klankkleur

De 17-koppige Bigband heeft de bekende bezetting met saxofoons, trombones, trompetten en een ritmesectie. Voor dit programma wordt de klankkleur uitgebreid met onder andere: bugel, fluit, banjo, mandoline en mondharmonica. Twee jonge vocale talenten; Clara Bakker en Bas Koppes, vullen de band aan in een aantal arrangementen.

Presentator Sander Huisman verzorgt de verbinding in de show en geeft toelichting op muziek en beeld.

Variatie en herkenning

BiG GiG presenteerde deze muziekvoorstelling in 2017 in diverse theaters. Beeld en het geluid in de productie lopen synchroon. Dit vergt een grote mate van concentratie en het resulteert in een intense beleving door orkest én publiek. In combinatie met de filmbeelden krijgt de muziek nog meer zeggingskracht. Het publiek reageerde enthousiast. “Een mooie combi; livemuziek met beeld. ““Geweldige filmpjes met leden van BiG GiG.” “Wat een variatie op één avond.” “De voorstelling was veel te snel voorbij.” BiG Movie GiG is een feest van herkenning.

Kaarten

Bestel uw kaarten (á € 15,00) voor deze unieke voorstelling ‘BiG Movie GiG ‘op 6 april; 20.15 uur in theater De Beun in Heiloo. Ga naar de bestellink op www.debeun.nl of koop ze aan de kassa. Voor meer informatie zie de flyer of kijk op www.biggig.nl

[tc_seat_chart id=”7391″ show_legend=”true” button_title=”Kies uw stoel(en)” subtotal_title=”Subtotaal” cart_title=”Ga naar de winkelwagen”]

 

Back To Top