skip to Main Content

Djazz2impress

2 juni 2019 15:30

Back in time!

Zondag 2 juni zal dansschool Djazz 2 imprezz uit Limmen haar zevende theatershow opvoeren in theater de Beun in Heiloo. Dit jaar is gekozen voor het thema “Van toen tot nu”. Alle groepen van dansschool Djazz 2 imprezz, die onder leiding van Willy Könst en Iyon van Brummelen staan, doen mee aan de show “Back in time”. In totaal worden er 17 dansen gedanst. De muziek is passend bij het thema en de dansers zullen het publiek verrassen door variatie in muziek, showkleding, danspassen en opstellingen. Al het geleerde van seizoen 2018-2019 wordt getoond. De eerste show start om 13.00 uur en de tweede show start om 15.30 uur.

De show zal geopend worden door de kleuters die het publiek direct meenemen “Terug in de tijd”. Vervolgens start er een reis door de tijd van de Jagers en boeren, Grieken en Romeinen, Monniken en ridders, Steden en staten en met als afsluiting voor de pauze de tijd van Ontdekkers en hervormers.
Na de pauze gaat de reis door de tijd verder in de tijd van Regenten en vorsten, Pruiken en revoluties, Burgers en stoommachines en de Wereldoorlogen. De show zal worden afgesloten door een dans in het tijdvak van de Computer en televisie, welke gezamenlijk door alle dansers van Djazz 2 imprezz gedanst zal worden. De einddans zorgt vaak voor een feest op het podium en in de zaal.

De laatste weken worden de laatste danspasjes aangeleerd, showkleding gepast en natuurlijk de puntjes op de i gezet. De dansers kijken al lang uit naar de dag van de show. Dit is het moment in het jaar dat al het geleerde getoond wordt.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en een kaartje willen kopen voor een voorstelling dan kunt u contact opnemen met Willy Könst , djazz2imprezz@live.nl

Back To Top