skip to Main Content
SEPTIMBRE

SEPTIMBRE

20 januari 2019 14:00 Theater de Beun

MUZIEKTHEATER

Vanaf de start in 2008 hebben we de voor- en nadelen van het ouder worden en de vergrijzing in onze theatershows van vele kanten belicht. Nu, 10 jaar later, zou je je kunnen afvragen of onze kijk op het ouder worden is veranderd. Tijd om de balans op te maken.

Hoever reikt je horizon nog en wat ligt erachter?
Ben je als oudere op weg naar een voltooid leven of
zit je nog vol plannen voor de toekomst?
Zijn ouderen alleen maar een kostenpost of
een onmisbare schakel in onze maatschappij?

Zwarte Piet splijt de samenleving al enkele jaren in felle voor- en tegenstanders. Ook over andere zaken in onze maatschappij denken we liever in zwart en wit, terwijl grijs misschien wel wijzer is. Deze thema’s komen o.a. aan bod in een theatershow waarin de nodige zelfspot, humor en prachtige muziek opnieuw de ingrediënten zijn. Geïnspireerd door de bestsellers van Hendrik Groen laat de groep zien dat er nog volop muziek in het leven zit. Laat je niet kisten! Zolang er leven is, is er hoop en alle reden om er nog zoveel mogelijk van te maken.

Een geweldige 5-mans band begeleidt de twee performers, waarin de balans tussen de muziek (20 nummers) en de sketches uitstekend is. Een aanrader voor alle 50-plussers, een theatervoorstelling op niveau, die vol lof werd ontvangen bij de première op 3 en 4 maart 2018.

 

Back To Top