skip to Main Content

Toetsenconcert Daniëlle

7 april 2019 14:30 theater De Beun

Toetsen docente Daniëlle is in 1997 afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar in elektronisch orgel met als bijvak keyboard. Waar elektronisch orgel voornamelijk nog door professionele muzikanten wordt bespeeld, is keyboard een heel toegankelijk instrument voor een breed publiek. ,,Je kunt er tal van instrumenten mee nabootsen en in relatief korte tijd en met een beetje begeleiding al met een herkenbaar nummer meespelen.”

Haar hart ligt vooral bij het lesgeven. Daniëlle vindt het heerlijk om mensen op muzikaal gebied iets bij te brengen. Het is altijd weer leuk om te zien hoe iemand na een aantal keyboardlessen al aardig met een ‘midi file’ -een nummer waar zanggedeelten uit zijn gefilterd- kan meespelen.” En ook het lesgeven in piano blijft mooi om te doen.

Op zondag 7 april geeft Toetsenstudio Daniëlle voor de 3e keer, in theater De Beun een ‘Leerlingenconcert’. Aanvang 14.30 uur; kaarten à € 8,- zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Beun of bij ToetsenstudioDaniëlle. Dan spelen circa 15 leerlingen -solo en in ensembles- bekende nummers en showen hoe leuk keyboard kan zijn!

www.toetsenstudiodanielle.nl

info@toetsenstudiodanielle.nl

0725323228

Back To Top