Filmliga de Beun seizoen januari – juni 2024

Goednieuws! De Filmliga de Beun gaat door tot en met juni 2024.

Alle Filmliga leden worden automatisch overgezet. Zij ontvangen 20 november een reserveringslink voor het nieuwe seizoen. Nieuwe leden kunnen zich ná deze datum  aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Er zijn twee soorten films die in De Beun gedraaid worden, namelijk Arthouse (filmhuis films) en popfilms (bioscoopfilms). De Arthouse films draaien in de eerste (volle) week van iedere maand, de popfilms in de tweede week. Alle bijbehorende datums vindt u binnenkort op onze website onder ‘Filmprogramma‘.

De films worden op maandag- tot en met donderdagavond om 20:00 uur gedraaid. Ook heeft u de mogelijk om op dinsdagmiddag naar de film te gaan. Dan start de film om 14:00 uur.
Per lidmaatschap betaalt u €60,-. Neemt u een lidmaatschap op beide soorten films? Dan betaalt u €120,-. Deze kosten zijn inclusief een drankje ná de voorstelling.

De films worden altijd een maand van te voren bekend gemaakt. Dit om ons filmaanbod zo actueel mogelijk te houden.

Bent u nog geen lid van de Filmliga? Dan kunt u zich aanmelden vanaf 20 november. U kunt hiervoor mailen naar info@debeun.nl. Vermeld in deze mail uw naam en telefoonnummer en dan nemen wij contact met u op! Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen.

Back To Top