Filmliga seizoen

Ook komend seizoen vertoont de Filmliga weer arthouse- en popfilms! Het komende Filmliga-seizoen loopt van september tot en met december 2023. We weten bij De Beun namelijk nog niet zeker of we in 2024 De Beun mogen blijven exploiteren. Hoewel we dat natuurlijk wel hopen, hebben we het seizoen voor nu tot en met december gepland.

Het is weer mogelijk een arthouse- of popfilm lidmaatschap af te sluiten. Of allebei, dat mag natuurlijk ook!

De kosten voor het lidmaatschap van september tot en met december zijn 50,- inclusief een drankje achteraf. Wij zorgen natuurlijk weer voor de hapjes en een hoop gezelligheid!

Van september tot en met december kun je met je Filmliga abonnement vijf keer naar de film. De eerste maanden één keer en in december twee keer. Of, indien u beide abonnementen heeft, de eerste maanden één keer en in december drie keer.

In december zullen we de eerste week de arthouse film draaien, de tweede week de popfilm, en de derde week een film voor zowel de arthouse- als de popfilmleden! In de week van 18 tot en met 21 december zijn al onze filmliga leden welkom om naar de film te komen, omdat dit misschien wel onze laatste filmweek is.

Vanaf 24 april worden mails met betaallink verstuurd naar de Filmliga leden, via die link kun je het lidmaatschap verlengen indien gewenst. Bij verlenging hou je komend seizoen dezelfde rij en stoel die je nu hebt.

Nieuwe leden kunnen een mail met hun naam en telefoonnummer sturen naar info@debeun.nl en hierin vermelden dat ze een Filmliga lidmaatschap wensen af te sluiten.

We hopen jullie allemaal weer te zien op de filmavonden in het nieuwe seizoen!

Back To Top