Wij vinden het belangrijk dat wij u in een positieve sfeer ontvangen. We verwachten van onze medewerkers dat zij u met respect behandelen. Van u verwachten wij hetzelfde respect richting andere bezoekers en onze medewerkers. We hebben daarom een aantal huisregels opgesteld. Zo blijft het theater en de directe omgeving een prettige en veilige plaats voor iedereen.

Instructies

Instructies van onze medewerkers dienen in het belang van de veiligheid direct opgevolgd te worden.

Toegangskaarten

Voor alle voorstellingen geldt dat bezoekers in de zaal in het bezit moeten zijn van een geldig entree bewijs; deze regel is van toepassing voor alle leeftijden. Wanneer u te laat aankomt kan het zijn dat u de toegang tot de voorstelling wordt geweigerd.

Aanvangstijd

Kom op tijd. De deur gaat ongeveer 40 minuten voor aanvang open en de voorstelling begint op de aangegeven tijd. Na aanvang van de voorstelling kunt u de zaal niet meer in tot de eventuele pauze.

Mobiele telefoon

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon de voorstelling niet stoort. Zet uw telefoon uit of op stil.

Filmen en Fotograferen

Het is verboden zonder toestemming tijdens de voorstellingen te fotograferen, te filmen of geluidsopnames te maken. Het is storend voor zowel artiest als de andere bezoekers. Mocht dit opgemerkt worden door een medewerker dan kan deze u vragen de zaal te verlaten.
Er kan door de organisatie of artiest filmopnames worden gemaakt. Indien u niet in beeld wilt komen, dient u dit vooraf schriftelijk kenbaar te maken. Het Theater behoudt het recht tot het maken en gebruiken van foto’s en filmopnames.

Consumpties

Zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden.
Het is niet toegestaan om consumpties te nuttigen in de zaal.
Het is niet toegestaan bekers en/of glaswerk mee naar buiten te nemen.
In de entreeprijs van een theatervoorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Bij voorstellingen zonder pauze staat het drankje na afloop voor u klaar.

Alcohol

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Roken en Drugs

(Elektronisch) roken en het gebruik van drugs is in het hele pand niet toegestaan. Bezoekers die duidelijk onder de invloed zijn van drank en/of drugs wordt de toegang geweigerd.

Verboden voorwerpen

Het is niet toegestaan om gevaarlijke of hinderlijke voorwerpen mee te brengen naar het Theater.

Mindervaliden

Onze theaterzaal heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplek dan adviseren wij u dit bij de aanschaf van het ticket aan te geven. Dit kan door te bellen met de kassa-lijn.

Huisdieren, niet zijnde hulp- en geleidehonden

Hulp- en geleidehonden zijn welkom. Overige (huis)dieren niet.

Aansprakelijkheid

Het theater is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw eigendommen.
Theater de Beun heeft een onbewaakte/bewaakte garderobe, het gebruik hiervan is verplicht.

Algemene voorwaarden

De algemene bezoekersvoorwaarden van het Theater zijn van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u bij de receptie opvragen.

Back To Top