De cadeaukaart

Wat is er mooier dan samen genieten van een theatershow of een spraakmakende film? Geef een belevenis cadeau met De Beun Cadeaubon! Deze kan je gebruiken om een voorstelling of film te bezoeken in De Beun.

Online bestellen
Bestel de cadeaukaart via onderstaande knop. De e-voucher krijg je na afrekenen binnen enkele minuten in je mailbox. Vervolgens kan je deze op elke gewenste manier geven aan de ontvanger: print de voucher uit en plak het in een zelfgemaakte kaart, knutsel iets in elkaar en schrijf de cadeaucode hierin of bedenk iets anders feestelijks! Natuurlijk is het ook mogelijk de e-voucher door te sturen naar de ontvanger, zodat hij of zij deze kan gebruiken.

Afrekenen met de cadeaubon
Met de cadeaubon kun je een ticket voor een voorstelling of filmvertoning betalen. Hiervoor kies je in het bestelproces eerst voor een ‘regulier kaartje’ en vul je daarna je cadeaubon code in. Druk op bevestigen, indien het bedrag op de cadeaubon niet toereikend is dient het resterende bedrag afgerekend te worden. Druk op afrekenen en je ontvangt de e-tickets binnen enkele minuten in je mailbox.

Heb je vragen over het aanschaffen of gebruik van De Beun Cadeaubon? Neem dan contact met ons op via info@debeun.nl.

Back To Top