Beste Beunbezoekers,

Goed nieuws!

Gisteravond is er in de raadsvergadering unaniem ingestemd voor een overgangsperiode tot de zomervakantie. Dit betekent dat De Beun voor nu blijft bestaan!

Hoe gaat de aankomende tijd eruit zien? Theater de Beun gaat op verzoek van de gemeente in 2024 open voor Filmliga de Beun en alle vaste verengingen, zoals Falkland, Hanswijckers, dansscholen, de Ladies Night en eindmusicals van de bassischolen.

De Beun kan ook verhuurd blijven worden voor bijvoorbeeld films, documentaires, premières, dansvoorstellingen, theatervoorstellingen en musicals. Bij De Beun kan het allemaal! Neem hiervoor contact op via info@debeun.nl.

Alle Filmliga leden worden binnenkort op de hoogte gebracht over de overgang naar het filmseizoen 2024. Ook kunt u onze website in de gaten voor meer informatie.

U kunt voorlopig dus nog lekker blijven genieten van leuke voorstellingen in De Beun! Er staat een breed aanbod aan muziek en cabaret op de planning, zoals bijvoorbeeld de voorstelling van SYA om het jaar 2023 knallend af te sluiten op 29 december.

 

Wij zijn blij dat wij u nog steeds mogen ontvangen. Steun de Beun en geef het door aan uw vrienden en familie. Koop een lidmaatschap voor de Filmliga of koop een los kaartje voor de film aan de deur. Samen zeggen wij ‘’Lang leve de Beun!’’

Back To Top