Mijn broer Cas

Première van Mijn Broer Cas in Theater de Beun groot succes.

 

Heiloo- Afgelopen zondag 11 juni was de Première van de documentaire Mijn broer Cas gemaakt door Denise Admiraal en Britt Bennink in Theater de Beun. Een documentaire over de ingewikkelde relatie tussen een jongen met het Syndroom van Down en zijn zus, die allebei ouder worden op hun eigen manier.

Om half 4 kwamen de bewoners van het Rekerhuis aan bij Theater de Beun in een limousine en werden ze onthaald als echte VIP’S en liepen over een tien meter rode loper naar binnen.

‘’ Het leukste aan de dag was om te zien dat het Rekerhuis met zoveel liefde werd onthaald en dat we hen ook een waanzinnige dag hebben kunnen geven want dat hebben ze echt verdiend, het zijn echt toppers.’’ Zegt Britt. ‘’ Ook vond ik het heel mooi om te merken dat ik blijkbaar wat los heb kunnen maken, met een lach en een traan. Het was heel fijn om het te delen in zo’n intieme setting met vrienden en familie en iedereen die het maar wilde zien en liefde heeft voor het onderwerp.  Cas en ik zijn geboren in Heiloo en hebben mede door Showhero ook zoveel gezellige en mooie herinneringen aan de Beun, dat het heel bijzonder was om dit hier te organiseren.’’

Einde van de documentaire mochten alle bewoners van het Rekerhuis het toneel op voor een verassing. Iedereen kreeg een award mee naar huis omdat ze mee hadden gedaan in de documentaire.

Heb je de documentaire gemist? Houd de Instagram pagina van Mijnbroercas in de gaten.

 

Back To Top