skip to Main Content

Veilig naar het theater

laatste update: 29 november 2021

Onderstaand de regels zoals ze op dit moment gelden. Wanneer de maatregelen worden versoepeld of juist aangescherpt, dan zullen wij iedereen informeren en deze pagina zo spoedig mogelijk updaten.

Helaas zijn de maatregelen voor theaters weer aangescherpt, wat betekent dat De Beun elke dag de deuren moet sluiten om 17:00 uur. Alle filmvertoningen en avondvoorstellingen t/m 19 december zijn hierdoor geannuleerd. We zijn druk bezig om vervangende data te zoeken. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht via de mail. Als aanvulling op de eerdere maatregelen van het Coronatoegangsbewijs is het ook verplicht een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand* te houden. Onze zaalplattegrond wordt aangepast aan de anderhalve meter, zodat u veilig kunt genieten van cultuur in De Beun!

*Met uitzondering van families en gezinnen uit een huishouden. Bij kinderfilms kunt u dus gewoon kaarten reserveren en in de zaal naast elkaar plaats nemen!

Veelgestelde vragen m.b.t. bovenstaande maatregelen

Wat als mijn test positief is?

Wanneer je je laat testen bij een van de aangesloten testlocaties en je test blijkt positief te zijn, wordt je ticket alleen gerestitueerd indien je voor aanvang van de voorstelling contact opneemt met onze servicebalie via kaarten@debeun.nl.

Wat kost het uitvoeren van een test?

Wanneer je je laat testen bij een van de aangesloten testlocaties worden de kosten van de test op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Hiermee zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Bij het betreden van ons gebouw, mag de negatieve testuitslag niet ouder zijn dan 24 uur.

Hoe werkt de CoronaCheck-app?

De CoronaCheck-app werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). Download de gratis app via de Apple App Store of de Google Play Store. Vul in de CoronaCheck-app de ophaalcode in die je bij je negatieve testuitslag hebt gekregen. Of haal je gegevens op met uw DigiD wanneer je een vaccinatie- of herstelbewijs hebt. De app maakt van jouw gegevens een Coronatoegangsbewijs, in de vorm van een QR-code. Neem je identiteitsbewijs en toegangskaartje mee en laat de QR-code scannen aan de deur. Opgelet: iedere bezoeker heeft een eigen telefoon met de app nodig. Je kunt maar voor één persoon een bewijs in de CoronaCheck-app maken. Geen telefoon? U kunt ook een QR-code printen. Download en print je bewijs op www.coronacheck.nl/print.

Kan ik een Coronatoegangsbewijs op papier tonen?

Heb je geen smartphone? Of wil je je Coronatoegangsbewijs liever op papier? Of ga je naar een activiteit samen met mensen zonder app? Dan kun je het Coronatoegangsbewijs voor jezelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. Je kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien.

Kan de toegang tot De Beun worden geweigerd?

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in De Beun. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en gezelschappen staat hierbij voorop. Vandaar dat we voor jouw veiligheid en gezondheid zo streng aan de ingang controleren of iedere bezoeker in het bezit is van een geldig Coronatoegangsbewijs. Wanneer je niet in het bezit bent van een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code in uw CoronaCheck-app of een print via de website CoronaCheck.nl) kunnen wij je helaas niet in het gebouw toelaten.

Is de horeca geopend rondom voorstellingen?

Ja, de horeca is weer geopend tijdens voorstellingen. U bent van harte welkom om voorafgaand of na afloop een drankje te komen doen in onze foyer.

Vanaf welke leeftijd is een coronatoegangsbewijs nodig?

Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs laten zien bij de ingang.

Ik heb geen geldig Coronatoegangsbewijs, wat nu?

Indien je geen geldig Coronatoegangsbewijs hebt (een QR-code in de CoronaCheck-app of een print van de QR-code via CoronaCheck.nl) kunnen wij je helaas geen toegang tot de voorstelling en het gebouw geven. Je ticket wordt alleen gerestitueerd indien je voor aanvang van de voorstelling contact opneemt met de onze servicebalie via kaarten@debeun.nl.

Hoe ziet de zaalindeling eruit?

Ook in de theaterzaal geldt de anderhalve meter afstand, hierdoor zit je nooit direct naast een andere bezoeker, tenzij uit hetzelfde huishouden.

Wat doet De Beun om een veilig bezoek mogelijk te maken?

  • We vragen om een geldig Coronatoegangsbewijs.
  • We hebben een goed werkend ventilatiesysteem met luchtverversing en een goed binnenklimaat.
  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen, zoals het veelvuldig schoonmaken van contactpunten als deurklinken en sanitair.
  • Bij het betreden van de foyer desinfecteren alle bezoekers hun handen.
  • Waar mogelijk blijven deuren zoveel mogelijk openstaan, zodat contact met deuren wordt vermeden.

Wat kun je zelf doen?

  • Kom bij gezondheidsklachten (koorts, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid) niet naar het theater. Heb je al tickets gekocht? Ruil deze kosteloos in voor een andere voorstelling. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@debeun.nl o.v.v. van je naam, klantnummer en de betreffende voorstelling.
  • Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.
Back To Top