BESTE BEUNBEZOEKERS,

Het is bijna zover, de verkoop voor ons nieuw seizoen gaat van start!

Maandag 10 juli start de verkoop voor onze huisvrienden om 09:00 uur. Huisvrienden hebben tot en met 13 juli de tijd om in de voorverkoop tickets te kopen voor het nieuwe seizoen. Vrijdag14 juli start de verkoop voor iedereen.

Van muziek, cabaret, Matinee concert tot toneel. Bij de Beun kan je genieten van september tot en met december!

Bekijk het programma

JEROEN VAN VEEN – TIJDNOOD I

Samen met u maakt pianist Jeroen van Veen in Tijdnoot I – van Bach tot Beving een tijdreis door de wereld van de pianomuziek. Hij speelt composities van Bach, Beethoven, Schubert, Rachmaninoff, Glass, Yiruma, Van Veen, Ten Holt en Beving. Het concert is een schets van de tijd in klank en beeld; muziek van en verhalen over de componisten wisselen elkaar af.

Koop hier je kaarten

EVERGREEN TOP 1000 LIVE BAND

Evergreen Top 1000 Live is een heerlijk nostalgische avond, tjokvol prachtige evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John, maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Van Let It Be naar Green Grass of Home tot Het Dorp. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen.

Koop hier je kaarten

CENTRAL PARK – THE STORY OF SIMON & GARFUNKEL

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Koop hier je kaarten

FILMLIGA

Ook kunt u zich nog steeds aanmelden voor het nieuwe Filmliga seizoen! Klik op onderstaande button voor meer informatie over de filmliga.

Meer informatie

Back To Top